Ma 23-10-2017: De Stam 2 - Jackpot 2

geschreven door: Ramon aka Ramonster,Ogre, Grote vriendelijke reus, Paul de Leeuw Kolstee

4-5 gewonnen
zwaar bevochten overwinning het stond voor aanvang van de bierronde 4-4. Het leek er even op dat we dubbel weer eens niet gingen raken. Maar gelukkig checkte Kramer via dubbel 5 de bierronde.

Greetzz Ogre


Woe 09-10-2017: Jackpot 2 - DV Hengeveld 1

geschreven door: Ramon aka Ramonster,Ogre, Grote vriendelijke reus, Paul de Leeuw Kolstee

Capo Engel is een weekje met visvakantie. Engel had van te voren de opstelling prijsgegeven zo hadden we gen verassingen.

Dre mocht de spits afbijten. En wint met 3-1 had heeeeeeel veel dubbels nodig in leg 2 waardoor hij een laag gemiddelde had. Maar kwam eigenlijk in de partij miet in de problemen. Ik mocht als tweede aan de oche verschijnen kon de eerste leg nog een vuist maken. Miste in de 1e leg 61 en toen was het vat leeg 0-3 verlies. Als 3e mocht Keun en die speelde een goede pot. Enigste smetje was de 3e leg waar hij 5 pijlen op een dubbel mist. Uiteindelijk 3-1 winst. Als 4e mocht Kramer gooien. Die had maar 75 pijltjes nodig om zijn tegenstander met 3-0 aan de kant te zetten. 3-0 winst

In de koppels mochten dre en kollie aftrappen. Na een 0-2 achterstand kon ik eindelijk de triples vinden en zetten we een 0-2 achterstand om in een 3-2 overwinning. De overige koppels werden vrij eenvoudig gewonnen 7-1 voor. De teamronde was belabberd aan onze kant. En trok Hengevelde aan het langste eind. Uiteindelijk 7-2 winst.

Volgende week wacht een lastige bekerwedstrijd in Daarle op ons te wachten.

May the darts with you

Co Captain Kollie


Woe 04-10-2017: Vally"s - Jackpot 2

geschreven door: Ramon aka Ramonster,Ogre, Grote vriendelijke reus, Paul de Leeuw Kolstee

Met z`n vijven op pad naar het gezellige Vally`s. Engel had zichzelf er naast gezet. En ging lekker aan de baco.

Keun mocht aftrappen. Scorend goed miste matchdarts waardoor hij 3-2 verloor. Ik mocht als 2e en het liep wel lekker en win met 3-0 dus 1-1 tussenstand. Als derde mocht Nales aan de oche verschijjnen. Speelde een goede wedstrijd maar deed zichzelf net als Keun in de laatste leg te kort. Door ook een karre vracht aan dubbels te missen. en verliest ook met 3-2. Als 4e mocht Dre aan de oche verschijnen en die gaf even flink gas. Met dik 24,50 gemm. knalde hij de 0-3 op het bord. En bracht zo de tussenstand op 2-2.

De eerste koppel Dre/Nales werd helaas verloren. Scorend goed maar de dubbels liet ze in de steek.

De 2e koppel Keun/Kollie werd gewonnen. Goede scores en goede finishes van Keun. Keun gooide 123 en 71 voor de neus van de tegenstander uit. Omdat we het zo goed deden mochten we blijven staan. De 3e koppel ging moeizaam in een gelijk opgaande wedstrijd bracht tops de bevrijding. De 4e koppel werd verloren evenals de bierronde. Daardoor ging Vally"s 5 er met de winst er vandoor.

Greetzz Ogre


Ma 25-09-2017: Jackpot 2 - P-United

geschreven door: Ramon aka Ramonster,Ogre, Grote vriendelijke reus, Paul de Leeuw Kolstee

Afgelopen maandag de thuiswedstrijd tegen P-united uit Enschede. Engel mocht aftrappen maar bakte er zo zei hij zelf weinig van. Heb kouwe jatten van het fietsen. Wij van Jackpot 2 willen graag een inzamelingsactie op touw zetten help Engel de winter door. Engel verloor met 0-3. Daarna was Keun aan de beurt en die liet er geen gras over groeien. Goede scores en wint met 3-0. Daarna mocht ik mijn opwachting maken voor Jackpot 2. Scorend was redelijk tot goed. Alleen de dubbels gingen stroef uiteindelijk 3-2 winst. Als laatste mocht Andreas en die ging er als een speer van door en won gemakkelijk met 3-0. En noteerde het hoogste gemiddelde van ons vieren 23 en een beetje.

Alle koppels werden door ons gewonnen. Alleen in de bierronde was van onze kant de pijp leeg. Waardoor we met 7-2 winnen.

Volgende week mogen we uit naar Vally`s 5.

Greetzz Ogre


Ma 18-09-2017: Buytenplaats 1 - Jackpot 2

geschreven door: Ramon Kolste

Ver ver in het moeras woont een groen monster genaamd ogre. In een oud bouwvallig huisje achter een typemachine zal hij wekelijks een verslag doen van jackpot 2. Ogre die van jackpot 3 de tranfer heeft gemaakt naar jackpot 2. Kon de 1e en 2e wedstrijd nog niet mee doen. Omdat de werkvergunning voor ogers moeilijk te verkrijgen is.

De 1e wedstrijd de Buytenplaats 1 - jackpot 2 (8-1)

De spelers van Jackpot moesten er nog duidelijk inkomen. Patrick ``the spons`` Kramer liet zich van zijn goede kant zien met goede scores. Alleen vergat hij de laatste lag te checken. Na de singels keken ze tegen een 4-0 achterstand. In de koppels wisten koppel Kramer/Keun nog wel een koppel te winnen en er zo voor zorgde dat einduitslag 8-1 werd. PS. De jongens van Buytenplaats 1 vonden het nodig om te gaan vissen en daarom is de wedstrijd verzet. Denk alleen niet dat ze het aandurven om in het moeras te vissen. :) :) :)

Greetzz Ogre